BeamSystemsBeamSystems
Back Back Presentatie en techniek

BeamSystems

  • Papaverweg 40a
    1032 KJ Amsterdam

    Tel: 020 427 1010

  • BeamSystems

Ga naar de website

Op zoek naar een audiovisueel partner die met u meedenkt, dé creatieve oplossing biedt en de technische coördinatie van uw evenement op zich neemt? Die partner is BeamSystems. Van eenvoudige tot complexe audiovisuele set-up, ons team zorgt voor het concept en een optimale realisatie.

Wij leveren al meer dan 30 jaar op maat gemaakte audiovisuele installaties voor evenementen, bedrijfspresentaties en festivals. Het team van BeamSystems zet haar expertise in tijdens alle fases van het traject; voorbereidingsfase, transport, opbouw, bediening en afbouw.

Naast de verhuur van audiovisuele apparatuur, kunt u ook bij ons terecht voor 3D videomapping, grootschalige buitenprojecties, hologramprojectie, streamen van presentaties, showcontrol en kwalitatieve videoprojecties.

Met onze deskundige technici, brede verhuurassortiment en jarenlange ervaring in technische coördinatie zorgen wij ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. BeamSystems staat voor flexibiliteit, accuraatheid en projectbeheersing. Meer weten over hoe wij de audiovisuele ervaring van uw evenement kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Neem contact op met BeamSystems

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van BeamSystems zal z.s.m. contact met u opnemen.