ACS audiovisual solutionsACS audiovisual solutions
Back Back Presentatie en techniek

ACS audiovisual solutions

  • Archangelkade 5a-5b
    1013 BE Amsterdam

    Tel: 020 606 9340

  • ACS audiovisual solutions
Ga naar de website

Een evenement organiseren? Wij bieden oplossingen op maat die passen bij uw doelstelling, hoe simpel of complex uw eisen ook zijn!

 
ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van audiovisuele faciliteiten voor meetings, congressen en evenementen op elk denkbare locatie.
 
ACS staat voor het leveren van kwaliteit en wij nemen de tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Ons salesteam neemt u op technische gebied alle zorg uit handen en komt met creatieve voorstellen waardoor uw presentatie de verwachtingen zal overtreffen. Ook op het gebied van content creation denken wij graag met u mee. 
ACS biedt een breed scala aan state-of-the-art apparatuur, zoals geluidsversterking, verlichting, grootbeeldprojectie, conferentie- en discussie-systemen, vertaal- en tolksystemen en camera-registratie. Ook biedt ACS complete tijdelijke congreszalen, volledig ingericht met alle audiovisuele faciliteiten, waardoor uw elke ruimte aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen.
De dienstverlening steunt op hoogwaardige techniek, en wordt waargemaakt door ons professionele en flexibele team van medewerkers.
Via onze IT partner  Eventresult biedt ACS interactieve en op maat gemaakte event-management oplossingen zoals webcasting, signage, digatele posters en presentatie-management.
 
Wilt u meer informatie? ACS vertelt u graag meer in een persoonlijk gesprek!
 
Contact persoon:
Christian Louisse
Account Executive 
ACS audiovisual solutions
+31 (0)6 2183 5470
 

Neem contact op met ACS audiovisual solutions

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ACS audiovisual solutions zal z.s.m. contact met u opnemen.