Studio WerkspoorStudio Werkspoor
Back Back Online events

Studio Werkspoor

 • Tractieweg 41 Studio C
  3534 AP Utrecht

  Tel: 030 304 0025

 • Studio Werkspoor

In het kort

 • Volledig verzorgd
 • Plug & Play
 • Video & Contentdesign
 • Modulaire set-up voor verschillende online formats
 • Unieke locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid

Ga naar de website

Studio Werkspoor is dé opnamestudio in Utrecht voor online events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties. De bijzondere uitzendlocatie is uitgerust met high-end materialen, waardoor jij direct live kan gaan met je verhaal. Ons team van experts helpt je graag met de vormgeving en technische ondersteuning om van jouw online event een succes te maken. 

Download onze brochure!

 

Studio Werkspoor wordt gerund door een collectief van professionals die weten hoe je een sterk online event neerzet. Jij focust je op je verhaal en het bereiken van je doelgroep. Wij verzorgen de techniek, livestream en setting en zorgen dat alles naadloos aansluit op jouw boodschap. Of je nu met één spreker en camera aan de slag wilt, of met meer mensen een event wilt hosten: wij regelen het voor je.

WEBINAR

Een webinar is een online presentatie, workshop of lezing waarbij je kennis deelt. In onze studio in Utrecht kun je jouw webinar opnemen, live streamen en de interactie aangaan met je doelgroep. Zo kunnen deelnemers stemmen tijdens interactieve polls of vragen stellen in een online chat. We ondersteunen in regie en vormgeving in jouw huisstijl, zodat jij je kunt focussen op de inhoud. Zoek je een spreker of dagvoorzitter voor jouw webinar?  Ons team denkt graag met je mee bij het vinden van de juiste spreker(s) en/of dagvoorzitter.

PODCAST

Zoek je een professionele studio in Utrecht om je podcast op te nemen? In onze volledig uitgeruste studio neem je je verhaal op in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Je kunt alleen, met één of meerdere gasten in gesprek gaan. In deze studio kun je zelfstandig of samen met ons team van experts je podcast opnemen. Daarnaast is het mogelijk de uitzending live te streamen.

Organiseer je een (online) event? Een podcast kan een mooie toevoeging zijn aan het voor- en natraject. Zo geef je extra kennis en inspiratie mee aan je publiek. Je vergroot hierdoor niet alleen de impact van je event, maar je draagt inhoudelijke kennis over waardoor je bijdraagt aan verandering en verbetering! Vanuit Studio Werkspoor kunnen we je ook helpen met het vinden van de juiste interviewer of gespreksleider. 

STUDIO WERKSPOOR

Sinds 2021 is de Werkspoorkathedraal het decor van Studio Werkspoor. Hier hosten we diverse online (interactieve) events in een bijpassende setting. Van een rondetafelgesprek en huiskamersetting tot een presentatie met scherm of presentator met desk: het is allemaal mogelijk. Onze opnamestudio is te boeken voor jouw online event, webinar, podcast, livestream en meer. Wij voorzien in alle techniek, aankleding en regie om van jouw evenement een succes te maken. Het is mogelijk om de studio te huren zonder technische ondersteuning. 

 

Wil je meer weten of heb je andere wensen?

Neem contact met ons op!

 

 

Neem contact op met Studio Werkspoor

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Studio Werkspoor zal z.s.m. contact met u opnemen.