Back Back Locaties

Space Expo

  • Keplerlaan 3
    2201 AZ Noordwijk

    Tel: 071 364 6489

  • Space Expo

In het kort

  • Tussen de raketten en satellieten
Ga naar de website
Til uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger plan

Een diner met uitzicht op raketten en satellieten. Een illusionist die twee ruimtevaarders laat verdwijnen. Of een nieuw product dat letterlijk gelanceerd wordt met een raket. Evenals de ruimte zelf, lijken ook de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst bij Space Expo Noordwijk onbeperkt.

Verschillende organisaties maakten al gebruik van de kans om hun bedrijfsevenement op een bijzondere manier aan te kleden. Directeur Rob van den Berg vertelt: “Een grote horlogefabrikant koppelde de lancering van het eerste maanhorloge aan een echte lancering. Die hebben we met een replica van de Saturnus V nagebootst, waarbij de raket ook daadwerkelijk enkele honderden meters de lucht in ging, inclusief het geluid en de rookontwikkeling die daarbij komen kijken. Dat was natuurlijk een onvergetelijke ervaring voor het personeel van de fabrikant. Ook Hans Klok is hier op bezoek geweest. Toen heeft hij Wubbo Ockels en André Kuipers laten verdwijnen. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van evenementen die we georganiseerd hebben. Met onze ervaring zijn we natuurlijk altijd bereid om gasten hierin te adviseren.”
Naast deze speciale acties beschikt Space Expo ook over enkele permanente attracties, die goed samengaan met een congres, vergadering of borrel. Zoals de Astronautentrainer, een apparaat waarmee mensen de desoriëntatie in de ruimte kunnen ervaren, zodat ze kunnen voelen hoe het is om op hoge snelheid op kop te vliegen. Of een rondleiding bij de buren. Van den Berg: “ESA-ESTEC is de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Iedereen die geïnteresseerd is in de techniek achter de schermen, kan hier terecht”

Neem contact op met Space Expo

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Space Expo zal z.s.m. contact met u opnemen.