PhantasialandPhantasialand
Back Back Locaties

Phantasialand

 • Berggeiststrasse 31-41
  D-50321 Bruhl

  Tel: 0049 2232 36660 business2pleasure@phantasialand.de

 • Phantasialand

In het kort

 • Exclusief gebruik van attracties
 • Keuze uit diverse unieke locaties
 • Maatwerk: veel faciliteiten om naar wens uit te kiezen
 • Uitstekende gastronomie
 • Meerdaagse events mogelijk

Ga naar de website

Phantasialand biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk event in een buitengewone setting. In en rond het attractiepark en de aangrenzende themahotels zijn evenementenlocaties die in elke behoefte kunnen voorzien.

Wilt u met uw team een dag plezier beleven in het attractiepark, gevolgd door een avondvullend programma? Of gaat u een congres organiseren en zoekt u een toplocatie waar u volledig ontzorgd wordt? Alles kan!  

 

Phantasialand heeft tientallen unieke evenementenlocaties en biedt maatwerk in hetgeen u erbij wilt laten faciliteren: wij stellen het geheel op maat voor u samen en ontzorgen u waar u wenst. Ervaar een bijzondere Afrikaanse sfeer in Hotel Matamba of kies voor het Aziatische Hotel Ling Bao. Verder zijn er de premium locaties Stocks (capaciteit 450 personen) en Quantum (capaciteit 1.200 personen), waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Natuurlijk is het attractiepark met haar wereldwijd unieke attracties en thematisering een toplocatie om zelfs deels exclusief met uw gezelschap gebruik van te maken.

Bij een meerdaags event geniet u na uw dagprogramma van een diner in de restaurants of in het theater tijdens de succescolste dinnershow van Duitsland: Fantissima. U beleeft een waar spektakel - vol zang, dans, acrobatiek - en tussen de showblokken door serveren wij u uitzonderlijke cuisine in 4 gangen. Aansluitend overnacht u in één van de themahotels.  

Neem contact op met Phantasialand

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Phantasialand zal z.s.m. contact met u opnemen.