ArcheonArcheon
Back Back Locaties

Archeon

  • Archeonlaan 1
    2408 ZB Alphen aan den Rijn

    Tel: 0172 447 744

  • Archeon
Ga naar de website
Archeon is dé plek voor bruisende (zakelijke) evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jullie bijeenkomst. Oog voor detail en veel gevoel voor sfeer is de kracht van Archeon.
 
Op het circa 10 ha. grote themapark Archeon maak je kennis met de geschiedenis van Nederland. Van de 43 verschillende gebouwen, zijn de Romeinse Herberg en het Middeleeuws Klooster bij uitstek geschikt voor vergadering in stijl. De diverse zalen, allemaal van verschillende grootte, maken een meeting in de serene rust van deze unieke omgeving gegarandeerd tot een succes. Voor jullie vergadering, presentatie, kick-off meeting of expositie is het op Archeon uitstekend vertoeven. Ruime parkeergelegenheid, rustieke omgeving, moderne faciliteiten en een uitstekende culinaire keuken vertegenwoordigen Archeon in het moderne verleden….. Archeon beschikt over uitstekende, culinaire faciliteiten. Van een middeleeuwse lunch in de Kloostertuin tot een luxe diner in de Romeinse Herberg, Archeon verzorgt het.
 
Archeon is gelegen direct aan de N11, centraal in het Groene Hart en op 25 minuten afstand met de auto vanaf Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Archeon, een unieke locatie voor een bijzondere bijeenkomst.
 

Neem contact op met Archeon

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Archeon zal z.s.m. contact met u opnemen.