SKYFLY entertainmentSKYFLY entertainment
Back Back Evenementenbureaus

SKYFLY entertainment

 • Laan van Europa 380
  3317 DB Dordrecht

  Tel: 085 07 04 734

 • SKYFLY entertainment

In het kort

 • De beste DJ match
 • Professioneel licht & geluid
 • Reserve DJ
 • 100% dansgarantie
 • Alles geregeld

Ga naar de website

 

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest?

Ook voor een bedrijfsevenement is SKYFLY de juiste partner. Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsborrel, opening van een nieuw bedrijfspand, een jubileum, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. De ervaren DJ’s van SKYFLY weten altijd exact de juiste sfeer te creëren, in de stijl van jouw organisatie, voor een spetterend en swingend zakelijk evenement!

DJ met live artiest

Wil jij een sfeervol zakelijk evenement organiseren? Daar hoort natuurlijk muziek bij. Combineer een bedrijfsfeest DJ met een zangeres, saxofonist, percussionist en eventueel een gitarist. Samen vormen ze een origineel duo en maken er een spectaculaire show van! Wil jij een feest geven die de boeken ingaat als een onvergetelijke avond? SKYFLY helpt je graag verder met de mogelijkheden voor een DJ in combinatie met een live artiest.

De perfecte band voor jullie feest!

Van een presentatie tot aan een bedrijfsfeest, een goede DJ mag natuurlijk niet ontbreken. Willen jullie er een knalfeest van maken waar nog lang over gesproken wordt? Boek dan een DJ in combinatie met een band. Samen zetten ze de zaal op zijn kop met livemuziek!

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ matchen. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met SKYFLY entertainment

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van SKYFLY entertainment zal z.s.m. contact met u opnemen.