Back Back Nieuws

Zinnige Zaken breekt eigen record

28 april 2015
Het is volgens Eiso Frederiks van Zinnige Zaken duidelijk te merken dat het beter gaat met de economie: 'Meer aanvragen dan voorgaande jaren rond deze tijd en ook meer programma’s die doorgaan. Naast de economische vooruitgang zouden we misschien ook wel mogen concluderen dat er bij steeds meer mensen het besef is ontstaan dat als je zelf een leuke dag gaat plannen, het misschien ook best leuk mag zijn voor een ander.’

Zinnig evenementen
Er zijn veel groepen in de samenleving voor wie een uitstapje naar de dierentuin of een wandeling naar het dorp met een kop koffie erbij een enorme boost geeft aan hun dag. Ook lekker bezig zijn met je collega’s en iets opknappen, een tuin aanpakken of een klimrek bouwen voor een organisatie die kinderen opvangt na school wordt steeds meer ontdekt door het bedrijfsleven. ‘Natuurlijk kun je daarbij lekker lunchen met goede broodjes en na afloop een borrel drinken met een barbecue. Wel heb je daarbij de wetenschap dat je tijdens je teamdag iets hebt achtergelaten voor een groep mensen die daar nog jaren plezier van heeft. Wat wil je nog meer?’, vertelt Eiso.

Drie evenementen op een dag
Zinnige Zaken had afgelopen 24 april voor het eerst in haar 15-jarige geschiedenis drie projecten op een dag. Een mooi moment.
- De RDW ging aan de slag op een zorginstelling in Olst.
- Haskoning DHV was te gast bij een zorgboerderij in Wageningen.
- Atlas Ficalisten ging naar Artis met cliënten en knapte een schoolplein op in Amstelveen.

Meer informatie over Zinnige Zaken »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!