Back Back Nieuws

Zakelijke feelgoodshow: Ali Business komt naar Maaspoort Sports & Events

19 augustus 2014
Ali B. brengt op 25 september zijn nieuwe feelgoodshow voor zakelijk Nederland, Ali Business, naar Maaspoort Sports & Events. Kernwoorden die bij dit relatie evenement centraal staan zijn dromen, passie, focus, falen en succes. Want wat heeft er nu precies voor gezorgd dat Ali B. zo succesvol geworden is? In deze show met een zakelijk karakter geeft Ali B. op een attractieve en inspirerende manier antwoord op deze vraag. Hij doet dit op geheel eigen wijze, wat zorgt voor een avond vol met humor, beleving en inspiratie.

Dit zal hij niet alleen doen, performance coaches Joost Leenders en Marco Hoogerland van de Talentenacademie zullen hun inzichten en passie ook delen met het publiek. De drie schuwen de confronterende uitspraken niet en het publiek wordt met een lach en een traan vermaakt. Daarnaast zullen er ook bekende topsporters aanwezig zijn waardoor de show nog een extra dimensie krijgt.

Locatie
Dit alles zal plaatsvinden in het vernieuwde Meeting Point van Maaspoort Sports & Events. Bij dit evenement wordt duidelijk de verbinding gelegd tussen het bedrijfsleven, topsport en entertainment. Business Meets Sports! 

Programma
De avond zal ingeluid worden met een diner, waarna de twee uur durende show van start zal gaan. Voor de echte ondernemer is dit de mogelijkheid om een link te leggen tussen ondernemen, entertainment en topsport. Daarnaast geeft het netwerkmogelijkheden en een ontspannen en gezellige avond boordevol inspirerende momenten met collega ondernemers. Kortom, een zakelijk event met een netwerkkarakter. Meer informatie over de zakelijke feelgoodshow is te vinden op de website van Maaspoort Sports & Events of via alibusiness.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!