Back Back Nieuws

Zakelijk Festival MNL14 voor nieuwsgierige ondernemende mensen

02 september 2014
De binnenstad van Amersfoort is op donderdag 25 september festivalterrein voor de tweede editie van het Zakelijk Festival MNL14. Dit nationale festival is een snelkookpan voor ideeën, ontmoetingen, vragen en antwoorden. De dag is een perfecte manier om na de zomer nieuwe energie en inspiratie op te doen voor professionals uit alle disciplines en vakgebieden en andere nieuwsgierige mensen. Dit jaar staan de thema's Life Sciences, Health en Creativity centraal. Iedereen is welkom; juist de uitwisseling van ideeën uit verschillende branches vergroot de kansen op innovatie.

Uitgangspunten
Herman Dummer van Amersfoort Events in initiator van het festival. Hij vertelt vol enthousiasme: ‘Samenwerken, netwerken en kennis uitwisselen zijn de uitgangspunten van MNL14. Het gaat om de kracht van waarde in plaats van geld; het festival is dan ook ‘open source’ georganiseerd. Dat betekent dat iedereen die een waardevolle bijdrage kon leveren in het programma of bij de organisatie welkom was om mee te doen. Ruim twintig meebouwers en meer dan veertig sprekers en workshopleiders zetten het festival neer, alles op basis van waarde in plaats van geld. Zo ontstaat een festival dat zonder entree werkt en waar de bezoekers na afloop dat betalen wat ze het waard vonden. Met dat geld betalen we de onkosten, zoals drukwerk en catering. Ik hoop dat dit festival mensen met elkaar in verbinding brengt. Dan is het voor mij geslaagd.’

Interactief
Op ruim tien locaties in de binnenstad voeren innovators en opinieleiders vanuit uiteenlopende disciplines de deelnemers mee in hun boeiende wereld van innovatie, vernieuwende werkwijzen, inspirerende gedachten en experimenten, alles interactief met de deelnemers. Ook vinden theatervoorstellingen, workshops en proeverijen plaats. Het hart van het festival is Theater de Lieve Vrouw.

Wie het festival wil ondersteunen, kan Vriend worden. Meer informatie daarover staat op de website mnl14.nl. Daar staat ook het programma. Wie het festival wil bezoeken, meldt zich aan via de website. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!