Back Back Nieuws

Yves Saint Laurent prestenteert Black Opium in TOBACCO Theater

17 september 2014
Yves Saint Laurent heeft maandag 15 september in het TOBACCO Theater in Amsterdam haar nieuwe parfum Black Opium gepresenteerd aan de verkopers van verschillende parfumeries (ICI Paris, Douglas etc.). Zij hebben op originele en vooral zintuigprikkelende manier de gasten kennis laten maken met de Black Opium sensatie en bijbehorende geurnoten.

Experience
Het TOBACCO Theater was compleet omgebouwd tot een real live reclamespot van YSL. Experience tot in de poriën. De belangrijkste geuringrediënten van Black Opium zoals koffie, jasmijn, vanille en oranjebloesem waren verwerkt in zowel het walking dinner als in de drankjes. In de Studio was een Black Photo Box waar de bezoekers op de foto konden als Fashion Stars. De gasten werden opgemaakt en kregen kleuradvies voor een geheel nieuwe foundation waar in Amerika nu al 20.000 mensen voor op de wachtlijst staan. Vincent Vianen (bekend van The Ultimate Dance Battle) heeft de choreografie van het evenement verzorgd.

Aan het einde van het evenement werden de gasten beloond met een goed gevulde goodiebag met daarin o.a. hun perfecte kleur foundation, een folder van YSL en natuurlijk niet te vergeten een flacon Black Opium.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!