Back Back Nieuws

Worldhotel Grand Winston introduceert kamer voor vrouwelijke zakenreiziger

29 januari 2013
Het Worldhotel Grand Winston is het eerste hotel in de regio Den Haag met een kamer speciaal ontworpen voor de vrouwelijke zakenreiziger. Door subtiele en praktische aanpassingen te maken aan de kamerfaciliteiten, hoopt het hotel een nieuwe doelgroep aan te spreken van vrouwen die gewend zijn veel voor hun werk te reizen.
Het initiatief bestaat al langer in landen als de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, maar is nog relatief nieuw voor de hotelmarkt in Nederland. Op dit moment is de kamer zonder extra kosten bij te boeken bij elk kamertype inclusief de suites.

Compleet comfort
Met het oog op extra veiligheid zijn kamers gereserveerd in nabijheid van de lift en zijn alle deuren voorzien van een grendelslot. De kamer is uitgerust met een professionele extra sterke haarföhn, een verlichte make-up spiegel, moderne weegschaal en een tasje met verfijnde toiletartikelen van merken als Rituals© en De Tuinen©. Alle kamers hebben een eigen stepping-machine. Tevens kunnen gasten gebruik maken van een zachte badjas, katoenen slippers en satijnen klerenhangers. Dikke glossy’s en extra kussens maken het comfort compleet.

Positief commentaar
General Manager Arjan van Esveld: ‘Meteen na de introductie van het initiatief op 1 januari j.l. zagen we boekingen binnenkomen. Onze gasten lezen er over op de website voordat ze naar Den Haag komen en boeken online of bellen het hotel direct om er persoonlijk zeker van te zijn dat ze een kamer krijgen toegewezen. We zijn oprecht verheugd over de energie en het positieve commentaar dat onze gasten sindsdien met ons hebben gedeeld.’
Het hotel denkt meer vrouwenkamers toe te voegen in de nabije toekomst, afhankelijk van hoe de vraag verder ontwikkeld. Een eerste renovatie van de gastenkamers staat op de planning voor de tweede helft van 2013.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!