We Rave You en Share Logistics kondigen partnerschap aan We Rave You en Share Logistics kondigen partnerschap aan
Back Back Nieuws

We Rave You en Share Logistics kondigen partnerschap aan

04 december 2023

We Rave You en Share Logistics kondigen officieel een strategische samenwerking aan om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte aan een verbeterde fanbeleving en engagement. De samenwerking richt zich op innovatieve kant-en-klare oplossingen voor de evenementenbranche.

We Rave You, een van de grootste wereldwijde mediabedrijven in de elektronische muziekindustrie, en Share Logistics, een toonaangevende wereldwijde supply chain bedrijf, zijn twee snelgroeiende organisaties met een sterke staat van dienst in hun respectieve vakgebieden. Beiden investeren fors in de evenementenbranche en vormen samen een krachtpatser die een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop fans evenementen over de hele wereld beleven.

One-stop-shop

‘Bij We Rave You zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de waarde van alles wat we doen te vergroten. Het afgelopen jaar hebben we wereldwijd evenementen georganiseerd en terwijl we vooruitkijken naar 2024, erkennen we dat de industrie continu verandert en een hoger niveau van inspanning vraagt’, legt Yotam Dov, oprichter en CEO van We Rave You, uit. ‘Om deze uitdaging aan te gaan, zijn we een samenwerking aangegaan met Share Logistics om een one-stop-shop oplossing te creëren. Dit partnerschap stelt ons in staat om de engagement, interactie en uitvoering van live events te verbeteren, of het nu gaat om onze fans, de bedrijven waarmee we samenwerken of de merken die verbonden zijn aan onze evenementen.’

Innovatieve nieuwe concepten

We Rave You en Share Logistics ontwikkelen momenteel innovatieve nieuwe concepten die muziekentertainment combineren met de sportwereld, waardoor fans een diepere en uitgebreidere ervaring wordt geboden. Een voorbeeld hiervan is een officiële muziek entertainment tour die wordt uitgevoerd voor, tijdens en na grote sportevenementen. De tour maakt gebruik van nieuwe technologieën om de evenementen interactiever te maken en ze online te brengen (bijvoorbeeld in de metaverse). Het concept zorgt bovendien voor een optimale duurzame aanpak, zowel vanuit het perspectief van de supply chain als van alles rondom de evenementen zelf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!