Back Back Nieuws

Warm en geslaagd Seafood Festival bij Restaurant Zuiver

22 juli 2014
Het Seafood Festival vond zaterdag 19 juli voor de tweede keer plaats bij Restaurant Zuiver in Utrecht. De warmste dag van het jaar maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Bezoekers konden genieten van seafood, bubbels en live muziek. Ook de kinderen vermaakten zich prima tijdens de workshops.

Warm… dat was het zeker. Maar dat weerhield de mensen er niet van om naar het Seafood Festival te komen. Bedrijfsleider Jerrie Verleg (Restaurant Zuiver) licht toe: ‘Het Seafood Festival is een feestje voor iedereen; in de eerste plaats voor de bezoekers, maar ook voor ons team is het een ontzettend leuke dag. Iedereen genoot van het live cooking, Chef Richard Boys heeft weer goed zijn best gedaan!’

Activiteiten voor kinderen
Naast het organiseren van een evenement, wil Zuiver ook graag iets betekenen voor de gezinnen in de omgeving van het restaurant (Leidsche Rijn). Er wordt vaak gezegd dat er voor kinderen te weinig leuke activiteiten zijn en daar heeft Zuiver met het Seafood Festival goed op ingespeeld. Er waren verschillende culinaire kinderworkshops zoals sushi of vispizza’s maken en ook werd er volop geknutseld. ‘Bijzonder leuk om te zien dat er zo veel kinderen waren en dat ze ook echt genoten!’ aldus Verleg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!