Back Back Nieuws

Waar zijn alle vrachtwagens van Miniworld Rotterdam?

01 augustus 2014
Ruim 1000 exemplaren zijn 29 juli vertrokken vanuit Miniworld Rotterdam met een heel bijzondere lading. Maar… de adressenlijsten zijn niet meegegeven…en nu zijn alle vrachtwagens verdwaald. Door heel Zuid- Holland zijn in de komende weken miniatuur vrachtwagens te vinden.

Op de duizend vrachtwagens staat ‘open en ontdek’. Niet alleen mogen de vinders hun vrachtwagentje houden, maar er zit ook nog een kleine verrassing in. Ook hoopt Miniworld dat vinders van de vrachtwagen een selfie maken en deze plaatsen op hun social media. Deze actie heeft op de eerste dag al tot vele reacties geleid. ‘Van tips voor waar we de vrachtwagens vooral moeten laten rijden, tot evenementen die vragen of wij daar ook wat vrachtwagens naartoe kunnen laten ‘rijden’, tot mensen die enthousiast reageren omdat ze de vrachtwagens gevonden hebben, de reacties stromen binnen’, aldus Tamara Boelee, marketing en sales manager bij Miniworld Rotterdam.

De actie is bijzonder om nog een andere reden: ‘Dit idee is ontstaan tijdens een avondje uit van alle medewerkers. We hebben met z’n allen de koppen bij elkaar gestoken en een aantal leuke en unieke acties bedacht. Dit is er één van. En er volgen er nog meer!’, aldus Tamara.
Door middel van deze actie wil Miniworld Rotterdam een bijdrage leveren aan een leuke vakantie voor mensen in de regio Zuid-Holland. Miniworld adverteert momenteel met een speciale zomerslogan: ‘Miniworld Rotterdam, altijd de coolste attractie, ook bij warm weer’. ‘Op deze manier treden wij letterlijk naar buiten met onze duizend vrachtwagens’, zegt Tamara. ‘En zo komt de miniatuurwereld weer even in een ander ‘daglicht’ te staan.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!