Back Back Nieuws

Vooruitziende blik van Dokkumer Vlaggen Centrale?

07 juli 2014
Een schitterend WK vraagt om een dito kampioensvlag. Na de spectaculaire overwinning van het Nederlands elftal op Costa Rica afgelopen zaterdag gaat de Dokkumer Vlaggen Centrale het erop wagen. De grootste vlaggenfabrikant van Nederland drukt op voorhand honderden WK kampioensvlaggen bij.

In het ontwerp van de WK kampioensvlag van Dokkumer Vlaggen Centrale is de vlag van gastland Brazilië verwerkt. Inmiddels zijn er al honderden van deze kampioensvlaggen verkocht. Na het winnen van de kwartfinales door zowel gastland Brazilië als Nederland, is de kans groot op een finale Nederland – Brazilië op zondag 13 juli in Rio de Janeiro.

Positief denken
Wie het ontwerp van de kampioensvlag van de Dokkumer Vlaggen Centrale ziet, zou kunnen concluderen dat ze in Dokkum een vooruitziende blik hebben gehad. ‘Kwestie van positief denken’, zegt algemeen directeur van DVC Robert-Jan Hageman. ’Wij hebben het risico genomen om een WK kampioensvlag te ontwerpen, speciaal voor de editie in Brazilië. Dat de kans op een finale Nederland – Brazilië nu zo groot is, hadden we niet durven dromen. Een beloning voor ons ondernemerschap’.

‘Nu we zijn doorgedrongen tot de halve finales, door Costa Rica te verslaan, zijn we nog maar twee stappen verwijderd van de titel. Als bedrijf houden wij er serieus rekening mee dat Nederland zijn kansen in Brazilië gaat verzilveren. Een finale Brazilië-Nederland zou fantastisch zijn. Mocht Nederland buurland Duitsland treffen in de finale, dan zijn we daar ook zeker klaar voor’, aldus Robert-Jan Hageman.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!