Back Back Nieuws

Vers Vermaak opent MAAL TIEN in NUtrecht

02 september 2014
Sinds afgelopen zaterdag is Utrecht een nieuw culinair experiment rijker. Toen opende MAAL TIEN, een door Vers Vermaak bedacht restaurantconcept, haar deuren voor een uitverkochte editie van ‘een avond MAAL TIEN’. Tijdens de komende 9 zaterdagen kan je als bezoeker en fan van lekker eten genieten van menu’s van 9 verschillende koks en 9 verschillende acts.

Culinair concept
Het idee achter MAAL TIEN is simpel: je koopt als bezoeker een kaartje voor een driegangen-verrassingsmenu via internet, eventueel voorzien van dieetwensen om vervolgens op de avond zelf verrast te worden met een menu dat is samengesteld en bereid door een chefkok die normaal gesproken in een restaurant werkt. Vers Vermaak biedt op die manier iedere zaterdag de bezoeker een totaal ander menu, waarbij de chefkok een podium krijgt voor zijn of haar kookkunsten.

Het restaurant
MAAL TIEN is een tijdelijk restaurant en daarom heeft Vers Vermaak besloten om een het restaurant in campingstijl op te trekken, compleet met parasols, (kunst)gras, windschermen en tuinstoelen. Campingbestek kan je er niet vinden; de couverts worden netjes en strak opgedekt.

Vermaak
Tijdens iedere ‘avond MAAL TIEN’ krijgen bezoekers niet alleen fijn eten voorgeschoteld, ook ‘vers vermaak’ staat voor iedere avond op het programma. Welk vermaak er op welke avond geprogrammeerd staat blijft een verrassing tot aan binnenkomst. Tijdens de opening was gitarist Wouter Poot te gast en speelde hij in verschillende sessies eigen werk.

Dranken
In MAAL TIEN kunnen gasten kiezen uit een volwaardig assortiment aan dranken. Er zijn verschillende bieren (alleen op fles), de wijnen worden geleverd door het Utrechtse ‘Vindependant’ en de koffie wordt verzorgd door een barista.

Zie de website voor de culinaire line-up, prijzen en verdere info. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!