Back Back Nieuws

Verkoop voor FIFA World Cup in Brazilië gestart

28 maart 2013
De verkoop van hospitality arrangementen voor de wedstrijden van het Nederlands elftal en alle andere wedstrijden van de FIFA World Cup™ in Brazilië is van start gegaan. Verschillende pakketten zijn beschikbaar; allemaal gericht op het beleven van dit evenement van mondiale allure en de rijke Braziliaanse cultuur in een zakelijke sfeer.

EMboost is door MATCH Hospitality aangesteld voor de verkoop van FIFA hospitality arrangementen rondom alle wedstrijden van de FIFA World Cup™. Voor het bezoeken van het toernooi, dat in 2014 plaatsvindt van 12 juni tot en met 13 juli, is een uitgebreid scala aan hospitality pakketten beschikbaar. Deze pakketten maakt EMboost op de website en via diverse andere media bekend.

Sportief succes boeken
EMboost heeft drie verschillende hospitality categorieën beschikbaar: leisure, business en luxury. De leisure pakketten zijn met prijzen vanaf 700 USD zeer aantrekkelijk geprijsd en daarom erg gewild. Voor de wedstrijden van Brazilië, Engeland, Mexico en de USA zijn deze reeds uitverkocht, maar voor de wedstrijden van het Nederlands elftal zijn ze nog beschikbaar. Het leisure pakket bestaat uit ontvangst in een exclusieve ruimte binnen de grenzen van het stadion, hospitality service voor, tijdens en na de wedstrijd en begeleiding door meertalige hostessen. Specials voor de finalewedstrijden, teamspecifieke specials en specials rondom een specifieke speelstad zijn ook beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!