Back Back Nieuws

Utrecht 'strikt' secretaressedag 2010

15 januari 2010
Op 15 April 2010 ‘strikt’ Utrecht de jaarlijkse nationale secretaressedag. U-Support maakt van secretaressedag een jaarlijks terugkerend evenement op elke derde donderdag van april. U-Support is een nieuw groots evenement speciaal voor secretaresses en/ of management support medewerkers.

Een dag vol ‘infotainment’, waarin een balans tussen informatieve workshops en entertainment gewaarborgd wordt. Het programma-aanbod van U-Support bestaat uit inspirerende, informatieve workshops, seminars en lezingen, maar ook het beklimmen van de Dom en museumbezoek zijn hierbij een mogelijkheid. Het programma wordt op verrassende wijze afgesloten. U-Support is een kado van directeuren of collega´s die hun secretaresses in het zonnetje willen zetten.

Secretaresse Dag Kado
Vanaf 15 januari kan hét ‘Secretaresse Dag Kado’ worden besteld via de website: www.usupport.nl . Medio februari kan de secretaresse of andere management ondersteunende medewerker het kado verzilveren door zelf online het programma van de dag samen te stellen. Een kleine greep uit het aanbod van 15 april is een lezing van een PA van een beroemdheid, een stadswandeling onder begeleiding van daklozen en bijvoorbeeld ‘het Groot Dictee’.

Remko Sietsma (Outing Holland en Utrecht Events Company) is het brein en de drijvende kracht achter het U-Support evenement. Kern van het idee is dat de secretaresses een dag vol beleving in Utrecht kado krijgen van hun werkgever of collega’s.


Steun

U-Support wordt door de volgende (semi-)overheden en diverse instanties ondersteund: Provincie Utrecht, gemeente Utrecht, Utrecht Toerisme & Recreatie, Kamer van Koophandel Midden-Nederland en de regio Gooi-, Eem en Flevoland, HOST Utrecht en andere hotels, vergaderaccommodaties, evenementenorganisaties, musea, winkeliersverenigingen, et cetera. De toegevoegde waarden van deze partijen lopen uiteen van financiële bijdragen, ondersteuning bij de communicatie tot bijdrage als bijvoorbeeld ook de letterlijke invulling van het programma op de dag zelf.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!