Back Back Nieuws

Ticketscript brengt ADE 2014 in kaart met real-time social data

16 oktober 2014
Ticketscript, Europees marktleider in self-service ticketing software, brengt ADE 2014 in kaart met real-time social data. Een actieve aanwezigheid en zichtbaarheid op social media is noodzakelijk. Niet alleen voor artiesten die hun fans willen bereiken, maar ook voor evenementen organisatoren om meer tickets te verkopen. Social media is de manier om het grote publiek te bereiken en om alles over je doelgroep te weten te komen.

Sociale ticketing
Dit is waarom ticketscript zoveel waarde hecht aan de sociale kant van ticketing, en evenement organisatoren de mogelijkheid biedt om direct tickets te verkopen via Facebook. Tijdens ADE maken meer dan 120 evenementen gebruik van de ticketing oplossing van ticketscript. De 19e editie blijkt de grootste editie tot nu toe te worden met meer dan 350.00 bezoekers. Een groot deel van de conversaties en ervaringen van deze bezoekers vindt online plaats. 

Infographic
Ticketscript brengt de komende dagen real-time social data van Europa's grootste EDM festival, Amsterdam Dance Event, samen in een handige en overzichtelijke infographic. Deze infographic geeft onder andere inzicht in wie de meest populaire DJ van ADE is,  wat de meest populaire ADE locatie is en waar ter wereld er wordt gepraat over ADE 2014 op Facebook en Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte en mis je ook online niets.

Volg Ticketscript ook op Facebook en Twitter pagina voor de laatste updates. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!