Back Back Nieuws

Synergy For Music komt met nieuwe website

27 januari 2014
Synergy For Music, het bedrijf opgericht door Marcella Smeele in 2010 op 22-jarige leeftijd, krijgt op 10 februari een nieuw design op haar website. De huidige website is volgens Marcella Smeele niet meer representatief voor wat het bedrijf te bieden heeft. Het bedrijf heeft 2 doelgroepen: opkomende artiesten en organisaties van Events.

Synergy For Music is een bedrijf dat professionele support biedt aan nationale en internationale artiesten die een professionele carrière ambiëren. Artist Support is de term die binnen het bedrijf wordt gehanteerd. Ook denkt het bedrijf mee met concepten van events, zodat het imago kloppend is voor de doelgroep die erop af komt.

Marcella Smeele over deze vernieuwing: 'Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan een nieuw design voor mijn website. Een website is toch het visitekaartje van je bedrijf. Ik ben erg tevreden over het resultaat, het straalt uit wat de reputatie van het bedrijf is. Als gevolg van deze vernieuwde website, zijn we op zoek naar een frisse, energieke act.’

Kijk hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!