Back Back Nieuws

Skanna Horeca Uitzendbureau opent deuren in Den Haag

27 augustus 2014
Skanna heeft gisteren officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in Den Haag geopend. De opening van het kantoor aan de Stevinstraat 103 werd feestelijk gevierd met een event voor relaties.

Kernwaarden
Er werden kleurrijke cocktails aangeboden die symbool staan voor de kernwaarden van Skanna. Het kenmerkende paars werd vertaald naar een 'Purple Passion' voor gastvrijheid.  Daarnaast was er een rode cocktail voor 'Loyal Warmth' en een witte voor 'Transparent Quality'.  Tevens werden er Aziatische hapjes aangeboden, die verwezen naar het Afghaanse 'melmastya-principe' dat staat voor respect en gastvrijheid voor iedereen. Manager Suzanne Brouwer: ‘Ik wil zo laten zien waar wij voor staan. Skanna is meer dan alleen het uitzenden van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel. Het is 'service with a smile' van binnenuit.’ 

Ambitie
Skanna voorziet evenementenlocaties, partycateraars en (congres-) hotels van gastvrij horecapersoneel en is al actief op de Haagse markt, met opdrachtgevers als Museum Catering en Grand Hotel Huis ter Duin. Met het betrekken van dit nieuwe kantoor zetten zij letterlijk en figuurlijk de deur open om hun groei ambitie in deze regio te realiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!