Back Back Nieuws

Samsung brengt Digital Signage binnen handbereik MKB

21 augustus 2014
Samsung lanceert met de Smart Signage TV een professioneel beeldscherm waarmee elke ondernemer zijn gasten en/of klanten kan informeren en entertainen. Het scherm is eenvoudig in te delen in vakken waarin, bijvoorbeeld Tv-beelden, promoties of menukaarten getoond worden.

Volgens Erik Swart, Enterprise Business Director Samsung Nederland, verandert de Smart Signage TV de manier waarop ondernemers informatie met hun klanten delen. 'Deze innovatie betekent een serieuze boost voor de beleving van klant en medewerker. Je kunt veel dynamische content tonen die er bovendien zeer professioneel uitziet.' 

All-in-the-box
Samsung levert de Smart Signage TV als all-in-the-box-oplossing. Omdat ze geen aanvullende audio- en videoapparatuur hoeven aan te schaffen voor het opslaan en gebruiken van de content, kunnen ondernemers volgens Samsung kosten besparen met het pakket. De software toont alle content op het scherm via de geïntegreerde mediaspeler, via een USB-stick of via een mobiel apparaat met Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi voorkomt bovendien dat rond het slimme scherm allerlei draden liggen. Alles verbindt draadloos met externe apparatuur, zoals PC, tablet en smartphone.

Professionele content in een handomdraai
Het CMS MagicInfo Express stelt ondernemers in staat om hun klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen, openingstijden, speciale evenementen en andere waardevolle informatie. De software helpt bij het maken, publiceren, beheren en inplannen van content.

Samsung Smart Signage TV biedt zelfs een mobiele variant van MagicInfo Express. Via de app kunnen ondernemers promotionele content aanpassen en foto’s uploaden.

Meer informatie over de Smart Signage TV staat op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!