Back Back Nieuws

Rotterdams Music Center opent haar deuren

27 januari 2014
Het Swinging.nl Music Center opent 1 Februari 2014 haar deuren aan de Koningslaan in Rotterdam Prinsenland in het pand van het voormalige buurtcentrum Bizar. Een eigen plek in Rotterdam waar je als muzikant op professionele wijze kunt repeteren, geluidsopnames kunt maken, videoshoots kunt doen en muzieklessen kunt geven. Het Swinging.nl Music Center beschikt tevens over een podium waar voorstellingen georganiseerd kunnen worden.

Droom
Met de opening van dit Music Center komt een droom uit van Martijn van Buren, oprichter en eigenaar van Swinging.nl: ‘Het is altijd mijn droom geweest om een plek te creëren waar muzikanten zich prettig kunnen voelen, creatief bezig kunnen zijn en gebruik kunnen maken van de allernieuwste technische snufjes.’ De missie van het Swinging.nl Music Center is dan ook niet voor niets: het leven van muzikanten een beetje leuker maken.

Vriendelijke tarieven
Het Swinging.nl Music Center is een niet gesubsidieerde instelling. Toch is het mogelijk om voor zeer vriendelijke tarieven deze service te verlenen aan Rotterdamse muzikanten. Dat komt omdat de exploitatie wordt gefinancierd vanuit de activiteiten van artiesten- en evenementenbureau Swinging.nl. Martijn van Buren hierover: ‘Ideaal is de combinatie van een eigen Music Center met een eigen boekingsbureau en evenementenbureau: we organiseren voor onze klanten evenementen, programmeren op deze evenementen onze eigen artiesten die we vervolgens in ons Music Center kunnen laten repeteren en presenteren aan onze klanten. Met de opening van dit Music Center is de cirkel rond: van productie tot en met exploitatie.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!