Back Back Nieuws

Rezidor opent hotel op Schiphol

28 november 2011
The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, opent in het najaar van 2012 op luchthaven Schiphol het Park Inn by Radisson Amsterdam Schiphol. Het wordt het eerste Park Inn by Radisson hotel in Nederland. Park Inn by Radisson is een jong middensegment merk dat zich profileert met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Belangrijkste sleutelbestemmingen
'Het ligt in onze bedoeling om Park Inn by Radisson te ontwikkelen in de belangrijkste Europese sleutelbestemmingen. Amsterdam staat aan de top van onze wensenlijst', zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. 'Met de opening van het hotel in Amsterdam zal Park Inn by Radisson vertegenwoordigd zijn in vier van de vijf drukste luchthavens in Europa: London Heathrow, Paris Charles de Gaulle, Frankfurt Rhein-Main, en Amsterdam Schiphol.' Rezidor is één van de grootste hoteloperators in luchthavens. De groep beheert ook een Radisson Blu Hotel met 279 kamers op Amsterdam Schiphol.

 

Faciliteiten
Het Park Inn by Radisson wordt ontwikkeld in een vroeger kantorengebouw in het Schiphol-Rijk park, één van de grootste kantorenparken in Amsterdam met bedrijven als KLM, TUI Airlines en Nokia Siemens Networks. De afstand naar de luchthaven is vijf kilometer, tien minuten rijden met de shuttle bus van het hotel. Naast 150 moderne en comfortabele kamers biedt het nieuwe hotel een restaurant, bar, fitnessruimte en ongeveer 150 m² vergaderruimte bieden. Er komen 150 parkeerplaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!