Back Back Nieuws

Recreatie ondernemers gaan samen op pad

19 augustus 2014
Gelukkig voor alle ondernemers die nu al niet kunnen wachten om plannen te maken voor volgend seizoen, worden er dit najaar weer een hoop inspiratie bijeenkomsten georganiseerd. Met welke trends en ontwikkelingen moeten we rekening houden in 2015? Je hoort er alles over tijdens het congres 101 wereldtrends in leisure op dinsdag 28 oktober, voorafgaand aan de Recreavak Goes, de recreatie vakbeurs van het zuiden.

Backstage bij top collega’s
Nieuw dit najaar zijn diverse themabijeenkomsten ‘Tour behind the scenes’ waarbij een kijkje achter de schermen bij een collega bedrijf centraal staat. Pleisureworld gaat onder andere op pad naar Coronel Kartracing, Toversluis (Family Entertainment Centers), Camping ’t Reestdal en Roompot Hof van Domburg waar directeur Jurgen van Cutsem vertelt over zijn lange termijn visie.

De totale leisure verzamelt zich bij…
Dit najaar zullen nog veel meer top sprekers van zich laten horen. Wat wordt de rol van Staatsbosbeheer in leisure beleving? Wat is het succes van de foodconcepten van Albron bij CenterParcs? Je hoort het tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 17 november. Een kijkje in de toekomst met Google Glass mag niet ontbreken.

Nieuwe marketingtips en -trucs
En hoe ga je volgend jaar je aanbod weer onder de aandacht brengen van de consument? Wordt het Groupon, ElkePlek, Vakantieveilingen.nl of houden we vast aan ASCI, ANWB, VVV of Alan Rogers? Leer over de slimste boekingskanalen én de addertjes onder het gras tijdens de introductiecursus ‘Innovatie in Marketing’. De bijeenkomst wordt vier keer georganiseerd, op verschillende locaties door het land. 

Meer over alle bijeenkomsten en congressen is te vinden via pleisureworld.nl/events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!