Back Back Nieuws

Nieuwe huisstijl voor meetings.nl

01 oktober 2014
meetings.nl heeft haar volledig vernieuwde website gelanceerd. Het afgelopen jaar is er veel tijd gestoken in het optimaliseren van het gebruikersgemak van de website. Sinds deze week heeft meetings.nl ook een nieuwe huisstijl.

De nieuwe huisstijl is een belangrijk onderdeel van de vernieuwde website. Door de combinatie van grijstinten en de kleur roze, straalt de website meer rust en overzicht uit. Met de nieuwe huisstijl wil meetings.nl mee gaan met de huidige tijdsgeest waar gebruikersgemak en uitstraling een belangrijke rol spelen.

Vertrouwen creëren
In het afgelopen jaar is er door meetings.nl veel onderzoek gedaan. Zo is er bij de doelgroep gevraagd wat zij belangrijk vinden bij het boeken van een vergaderlocatie. Al deze uitkomsten zijn geïmplementeerd in de vernieuwde website van meetings.nl.’In de huidige online wereld wordt het steeds gemakkelijker om online een vergaderruimte te boeken. Desalniettemin vinden wij het erg belangrijk altijd even persoonlijk contact op te nemen. Dit versterkt de band met de aanvrager en creëert vertrouwen,’ aldus directeur Joost van Wijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!