Back Back Nieuws

Nieuwe huisstijl EventZ Nederland

30 september 2014
Het magische woord bij EventZ was altijd al EZ (spreek uit als easy). Geen nieuw woord dus, maar er ligt, met een kersvers logo en een up-to-date website, wat meer nadruk op nu.

EZ does it
René Huijbregts, EventZ Director vertelt: ‘EZ does it dus. EZ bereikbaar, EZ om een voorstel aan te vragen en de opdrachtgever ‘can take it EZ’ als zij ons hun evenement laten organiseren. Om een evenement te organiseren halen onze medewerkers voor hun opdrachtgevers consequent ‘alles uit de kast’ en staan ze nooit op de automatische piloot en blijven daardoor altijd kritisch op ieder onderdeel.’

15 jaar expert
EventZ is inmiddels 15 jaar een expert in het vak en heeft 38 jaar ervaring in huis en is groot geworden door klein te blijven. Huijbregts: ‘Een kantoor tjokvol originele ideeën en fantastische resultaten, dat qua ontwikkeling en vooruitgang nooit heeft stilgestaan. We zijn al jarenlang een belangrijke speler binnen de evenementenbranche en we staan, met opdrachtgevers uit diverse landen, ook internationaal op de kaart.’ De vernieuwde site zal potentiële opdrachtgevers uitnodigen eens contact op te nemen om de mogelijkheden voor een evenement te bespreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!