Back Back Nieuws

Nieuwe functie voor Albert Rouwendal in Mövenpick Hotel & Resorts

02 februari 2011
De internationale hotelketen Mövenpick Hotels & Resorts heeft de huidige general manager Albert Rouwendal van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre verantwoordelijk gemaakt voor de coördinatie van de bedrijfsvoering van alle Mövenpick hotels in de Benelux regio.

 

Ervaring in het vak

Albert Rouwendal trad in 2007 in dienst van Mövenpick Hotels & Resorts als general manager van het inmiddels vijf jaar jubilerende Mövenpick hotel in Amsterdam Centrum. Behalve een enorme internationale ervaring in tal van managementfuncties, is Albert ook verbonden aan de Stenden Universiteit in Leeuwarden als 'principle lecturer hospitality management'.

 

Versterking van positie

Ola Ivarsson, chief operating officer Europe van Mövenpick, voorziet in de benoeming van Rouwendal tot director of operations Benelux vooral een versterking van de positie van de hotelketen in de Benelux.

 

'Albert Rouwendal is de juiste persoon om Mövenpick in de Benelux op de kaart te zetten. Wij kijken ernaar uit de enorme kennis van Albert te delen. Hij heeft veel ervaring in deze markten en kan het voortouw nemen in nieuw te ontwikkelen/openen hotels', aldus Ivarsson.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!