Back Back Nieuws

Nieuwe beurs over bewuste levensstijl in het MECC

21 juli 2014
In MECC Maastricht vindt van 17 tot en met 19 oktober de eerste editie van de consumentenbeurs Gezond & Vitaal Leven plaats. Drie dagen lang vinden de bezoekers alles over de bewuste levensstijl, waarin gezondheid en vitaliteit centraal staan. Thermae 2000, dat dit jaar net als het MECC het 25-jarig jubileum viert, ondersteunt deze nieuwe lifestylebeurs. Het sauna-, wellness- en beautycentrum in Valkenburg is betrokken bij het voortraject maar heeft ook een actieve rol op de beurs zelf.

Op het lifestyle-event gaat Thermae 2000 zich presenteren als een lifestyleresort voor innerlijke ontspanning en uiterlijke verzorging. Het wellnesscentrum werd in 1989 als kuuroord opgericht door twee fysiotherapeuten. Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2000 één van de grootste wellnesscentra van Nederland.

Standhouders en speciale activiteiten
Naast interessante standhouders zijn er veel speciale events op Gezond & Vitaal Leven. Er zijn lezingen over hoortoestellen, Ingrid Frenken geeft lezingen over rugklachten en Rens Blom verteld over zijn ervaring als wereldkampioen polsstokhoogspringer. Ook zijn er workshops over mode, beauty en visagie en kunnen de bezoekers allerlei testjes doen, zoals het meten van de bloeddruk en suikerspiegel.

Themapaviljoens
De rode draad van Gezond & Vitaal Leven is genieten van goed leven. Een leefstijl waar de inwoners van Zuid-Nederland en de Euregio zich helemaal in kunnen vinden en alles over willen weten. Op Gezond & Vitaal Leven worden producten en diensten gepresenteerd die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven. Themapaviljoens geven informatie en tips over plezierig leven, een goede balans tussen werk en privé, ontspanning en actie. De centrale thema’s op Gezond & Vitaal Maastricht 2014 zijn: Vakantie, Vrije tijd & Heerlijk leven, Sport & Bewegen, Voeding & Gezondheid, Beauty & Verzorging, Medisch & Zorg en Maatschappij & Financiën. Door de presentatie en invulling van deze thema’s kan de actieve 40-plusser volop  genieten op het lifestyle event Gezond & Vitaal Leven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!