Back Back Nieuws

Nieuw evenement-concept: Rib Rally Corporate Competition

27 augustus 2014
In The Harbour Club Scheveningen en op het ruime Scheveningse Noordzeewater zal door de OffShore Rib Rally op woensdag 24 september de allereerste Rib Rally Corporate Competition georganiseerd worden.

90 km/u
7 Bedrijfsteams van ieder 6 personen zullen de strijd met elkaar aan kunnen gaan in 7 identieke 8-meter lange RIBs. Deze zijn allen gepowered door een 250PK sterke Yamaha buitenboordmotor waardoor snelheden van rond de 90 kilometer per uur op zee gehaald kunnen worden. De RIBs, bekend van de op TV uitgezonden Rib Rally Events op exotische locaties, staan onder begeleiding van professionele piloten, maar de deelnemende gasten zullen zelf achter het stuur plaatsnemen.

Beleving
De hele dag is omkleed met de gastvrije hospitality van The Harbour Club Scheveningen. Een uitgelezen kans om klanten en partners een beleving te bezorgen, waarbij snelheid, sport, fun en hospitality hand in hand zullen gaan met een uitgebreide lunch en borrel en een mogelijkheid om de deelnemende bedrijven te presenteren aan de andere Corporate Rib Rally Teams.

Meer info
De kosten voor dit evenement zijn inclusief RIB met bedrijfslogo, brandstof, begeleiding, bedrijfsbanner en hospitalty voor 6 personen. Zie de website voor de prijzen en mogelijkheden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!