Back Back Nieuws

Nieuw: Amerikaanse ambulance als mobiele productie unit

15 september 2014
De Flexible Production Unit is een omgebouwde Amerikaanse ambulance die in vorm, inhoud en mobiliteit volledig is uitgerust om iedere producent bij te staan in het realiseren van zijn of haar projecten. Sinds enkele weken is de FPU een oplossing voor alle uitdagende producties die vragen om een maximaal oplossend vermogen. De FPU is in te zetten op evenementen, festivals, filmproducties of ieder andere productie die vraagt om flexibiliteit. De FPU is een initiatief van Frank Fraterman die vanuit een jarenlange ervaring met uitdagende producties zijn ideale productie unit heeft ingevuld en vormgegeven.

In stijl
De FPU is direct ook maar in stijl uitgevoerd. Een prachtige oude Amerikaanse Ford-ambulance (V8, 7.3 liter) diende als basis voor een slim ingerichte en vormgegeven mobiele unit die volledig is toegerust om op locatie iedere onverwachte situatie het hoofd te kunnen bieden. Alle denkbare hulpmiddelen zijn aanwezig en handig gesorteerd. Of het nu om 220 voltaansluitingen, tiewraps, een eigen wifi-netwerk of gereedschap gaat. Bovendien heeft de FPU vijf zitplaatsen, een uitklapbare kantoorunit, eigen watervoorziening en een Nespresso machine natuurlijk en de FPU kan op eigenlijk alle plekken komen waar hij nodig is. Een uitdagende productie vraagt om inventieve oplossingen die uiteindelijk bijdragen aan een geslaagde exercitie.

Technische problem solver
Het FPU-team is gespecialiseerd in ondersteuning van verschillende behoeftes; geen event is immers hetzelfde. Samen met de klant wordt op basis van het type event, bepaald over welke uitrusting de FPU moet beschikken. Wanneer je de FPU huurt, dan krijg je daar indien gewenst, een technische problem solver ter ondersteuning bij die tevens kan dienen als chauffeur. De huur van de FPU is natuurlijk ook flexibel. Je kunt de wagen met alle tools en equipment voor één dag huren. Met of zonder chauffeur. Maar je kunt de FPU ook voor een langere periode op een productie inzetten en laten fungeren als jouw mobiele kantoor.

Voor meer informatie omtrent beschikbaarheid, uitrusting en huurprijzen neem je contact op met het FPU-team op 070-7670027 of je stuurt een mail naar rent@fpu.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!