Back Back Nieuws

NH Hotel Group versterkt aanwezigheid in Frankrijk

29 september 2014
NH Hotel Group heeft een overeenkomst met ATEMI getekend voor de ontwikkeling van een hotelproject dat in 2017 haar deuren zal openen in Marseille, de tweede meest belangrijke stad in Frankrijk. Dit project is in lijn met de ambitie van NH Hotel Group om haar portfolio uit te breiden in de Franse steden, zoals Parijs, Marseille, Lyon, Nice, Lille, Bordeaux, Toulouse en de gebieden rondom de Franse vliegvelden. Deze uitbreiding betreft meerdere merken van NH Hotel Group: NH Hotels, NH Collection en nhow.

Het hotel, dat zich zal vestigen in één van de hoofdstraten van de stad – Rue de La République – zal intrek nemen in een gebouw dat op dit moment wordt gerenoveerd, op slechts 350 meter van de derde grootste haven van Europa. Het economische, industriële, culturele en commerciële kaliber van de stad, de strategische locatie van het hotel en de goede bereikbaarheid ervan vanaf het vliegveld en treinstation Gare Saint Charles, zorgen er tezamen voor dat dit project een geweldige mogelijkheid biedt voor NH Hotel Group om het eerste Franse hotel onder de NH Collection vlag te kunnen realiseren.

NH Collection Marseille krijgt 176 hotelkamers, 3 meeting rooms en een fitness centre. 
Door de ligging van het hotel is NH Collection Marseille de ideale uitvalsbasis om zowel privé als zakelijk deze veelzijdige stad te ontdekken. In lijn met het strategische vijfjarenplan dat NH Hotel Group eerder dit jaar presenteerde, is hiermee de eerste stap gezet richting verdere groei in Frankrijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!