Back Back Nieuws

NH Collection breidt uit naar Antwerpen

27 mei 2016
Een lang gekoesterde wens van NH Hotel Group wordt realiteit: in februari 2019 zal het gloednieuwe NH Collection Antwerp Centre de deuren openen aan de Pelikaanstraat, gelegen in de Diamantwijk en naast het Centraal Station en de Antwerpse Zoo. Met dit hotel zet NH Hotel Group voet op Antwerpse bodem en breidt de keten haar Belgische portfolio uit naar twaalf hotels.

In het hart van de stad
Het hotel, dat zal gaan opereren onder het upper-upscale merk NH Collection, wordt gerealiseerd in samenwerking met de Vlaamse algemene aannemer Cordeel Group NV en zal 186 kamers tellen, verdeeld over tien verdiepingen. Ook zal het hotel ruim 300 m2 aan meeting- en event space, parkeervoorziening en een restaurant bieden. Mede dankzij de zeer centrale locatie naast Antwerpen Centraal Station is het hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreiziger als toerist. Net als in de andere 58 NH Collection hotels van NH Hotel Group zal ook in dit nieuwe hotel een prominente rol weggelegd zijn voor gastronomie, innovatie en design.

Maarten Markus - Managing Director NH Hotel Group: ‘NH Hotel Group is al sterk vertegenwoordigd in België en met de komst van NH Collection Antwerp Centre verstevigen we onze positie verder. Het hotel wordt prachtig en ligt op de beste locatie van de stad, iets dat kenmerkend is voor een NH Collection hotel.’ De bouw van het hotel start eind 2016 en in februari 2019 zullen naar verwachting de eerste gasten inchecken.

Foto: Filip Van Remortel (l), Directeur PPS van Cordeel Group,  en Maarten Markus (r), Managing Director van NH Hotel Group, ondertekenen de samenwerking voor realisatie en exploitatie van NH Collection Antwerp Centre.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!