Back Back Nieuws

Nederlanders toch dienstverlenend: MCI Amsterdam award winner

22 oktober 2014
Dat blijkt wel uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van de MCI Group. MCI Amsterdam kwam als meest dienstverlenend uit het onderzoek. Een resultaat dat doorlopend wordt gemeten onder de 57 kantoren van MCI wereldwijd.

‘Wij staan als Nederlanders niet bepaald bekend om onze gastvrijheid en het dienstverlenende gedrag. Wel zijn we bekend om onze grote mate van vrijheid en gierigheid…. Maar de Nederlander staat er ook om bekend een duidelijke eigen mening te hebben’, zo stelt MICE Amsterdam. Zal dat bijgedragen hebben aan deze Award? Of is de Nederlander altijd bereidt mee te denken op vrijblijvende basis? Wat wel bekend is, is dat de Nederlander altijd internationaal georiënteerd is. John de Mol, Doutzen Kroes en Armin van Buuren staan niet voor niets in de Top 10 van bekendste Nederlanders in het buitenland. Binnen MCI International blijkt dat de Nederlanders dit jaar ook voorop lopen in ondernemerschap en dienstverlening.

Passie
Waarom MCI Amsterdam dit jaar de award heeft gewonnen? ‘Omdat zij niet alleen luisteren, maar actief adviseren. Niet alleen organiseren, maar ook sparring partner zijn. Ze gaan van gesprek naar tekentafel en realiseren een bijzondere beleving met memorabele impact. Intern wakkeren ze dit aan door het ondernemerschap en de dromen in de medewerkers naar boven te halen. Waar ligt je passie? Want als je iets met passie doet, resulteert dat in hoge mate van dienstverlening en klanttevredenheid’, aldus het team van MICE. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!