Back Back Nieuws

NAUPAR voor 9e keer naar SAIL Amsterdam

29 september 2014
SAIL Amsterdam vindt volgend jaar weer plaats van 19 tot en met 24 augustus. Een evenement waar elke keer duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al vanaf de eerste editie van SAIL Amsterdam deel aan dit evenement met het grootst aantal officieel deelnemende schepen.

Sinds het begin van SAIL Amsterdam kunnen bedrijven aan boord van de zeilschepen van NAUPAR de activiteiten op en rond het water van dichtbij meemaken. Ook dit jaar zal NAUPAR weer op vele schepen gasten ontvangen voor een exclusieve middag of avond. Met uw gasten aan boord gaan om hen te trakteren op een bijzondere vaartocht, maakt SAIL Amsterdam 2015 hét relatie-evenement van 2015.

De crisis voorbij
Pouwel Slurink, directeur NAUPAR: ‘Juist na een minder stabiele economische tijd zoals die van afgelopen jaren, lijkt het nu hét moment om te investeren in relaties. Dat meerdere bedrijven dat lijken te beseffen, is op de afdeling Events van NAUPAR goed te merken. Waar de boekingen langzamer op gang kwamen dan eerdere jaren, loopt het nu als een trein. Veel tochten beginnen inmiddels bijna volgeboekt te raken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!