Back Back Nieuws

MPI Event; Kijkje in de keuken van. Glow

30 oktober 2014
Het MPI Event ‘Kijkje in de keuken van…. Glow’ vindt donderdag 13 november plaats. Een inmiddels beproefd concept waarbij leden van MPI waardevolle inzichten krijgen in het organiseren en realiseren van events.

Eric Boselie, directeur van GLOW Eindhoven, vertelt ons hoe de magie van GLOW ieder jaar tot stand komt en over de sterke band van Eindhoven met licht. De negende editie van GLOW Eindhoven vindt plaats van 8 tot en met 15 november 2014. ‘Het lichtkunstfestival GLOW trok in 2013 maar liefst 500.000 bezoekers en verrasten meer dan 50 kunstenaars de bezoekers met unieke lichtinstallaties, -sculpturen en –projecten. Van jong tot oud, van groepen tot individuen en van heinde en verre; bijna iedereen wordt warm van de lichtkunstwerken die ieder jaar in november de straten van Eindhoven sieren.’

Programma
Tussen 17.15 uur en 17.45 uur is de ontvangst en registratie, waarna rond 18.00 uur een presentatie zal worden gegeven door Eric Boselie, organisator en directeur Glow Eindhoven, waarbij ingegaan wordt op de organisatorische aspecten van het event. Na de presentatie, verzorgd Pullman Eindhoven Cocagne een walking dinner in Bar47 om vervolgens tegen 20.00 uur onder leiding van een gids een wandeling te maken langs de meest indrukwekkende kunstwerken van Glow. Rond 22 uur wordt er gezamenlijk afgesloten in Pullman Eindhoven Cocagne met een borrel. En indien gewenst kunnen gasten blijven overnachten.

Deze MPI bijeenkomst staat in het teken van ‘licht’ opdoen, netwerken  en inspireren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!