Back Back Nieuws

Luchtig bedrijfsuitje: De Huisvrouwmonologen

18 oktober 2014
De Huisvrouwmonologen is terug! Wegens succes brengt Rick Engelkes Producties deze herkenbare en humoristische voorstelling dit seizoen wederom naar de Nederlandse theaters. De hilarische voorstelling, geschreven door Sylvia Witteman, behandelt het hectische leven en de lasten en lusten van drie moderne, uitgesproken vrouwen. Al strijdende met ontploffende wasmanden, kookwekkers en houdbaarheidsdata bespreken ze hun leven, huishouden en de definitie ‘huisvrouw’.

Luchtig bedrijfsuitje
De voorstelling biedt vrolijk amusement waarmee niet alleen vrouwen een leuke avond beleven, ook voor gemengde afdelingen is dit een vrolijk en luchtig bedrijfsuitje. Hier zal vast nog lang over nagesproken worden tijdens de werklunches.

Nieuwe gezichten

Dit seizoen is De Huisvrouwmonologen te zien met een volledig nieuwe cast, bestaande uit bekende gezichten; Anne-Mieke Ruyten (Kinderen Geen Bezwaar, SamSam), Miryanna van Reeden (Westenwind, Julia's Tango, Wie is de Mol?) en Sophie van Oers (Voetbalvrouwen, Toscaanse Bruiloft).

Door heel Nederland
Deze week beleefde De Huisvrouwmonologen haar première in Amstelveen. Nu is de voorstelling door heel Nederland te zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!