Back Back Nieuws

LoungeRent en Kewlox lanceren kleurrijke collectie

16 september 2014
Kasten, vitrines, sokkels, zuilen en balies te huur voor beurs en evenement zijn vaak zeer traditioneel in vorm, kleur en materiaal. Dat kan anders dachten de inkopers bij LoungeRent en ze gingen op zoek naar een goede partner om dit idee vorm te geven. Via via kwamen ze in contact met het bedrijf Kewlox, wat zich al bijna 50 jaar bezig houdt met het ontwikkelen van duurzame, modulaire en betaalbare design kasten en vitrines voor consument en bedrijf.

Combinaties
Gezamenlijk hebben LoungeRent en Kewlox een collectie evenementen & beurs meubilair ontwikkeld op basis van materialen zoals FSC-gecertificeerd beukenhout, rvs en perspex in combinatie met draadloze led verlichting. De de kleuren van de diverse panelen kunnen vrij worden gekozen. Je kunt kiezen uit 10 basis kleuren waardoor eenvoudig honderden kleur combinaties zijn te maken. Door de modulaire opbouw is het naast de kleur keuze ook mogelijk maten en vormen aan te passen aan de specifieke eisen van een opdrachtgever zonder dat dit direct leidt tot de hoge kosten van maatwerk en verspilling van materialen.

Bram de Vos, één van de oprichters van LoungeRent: ‘Toen ik de showroom van Kewlox binnen liep wist ik het gelijk, dit wil ik in ons assortiment, zoveel kleuren, materialen en combinaties, echt uniek.’ Lodewijk van Walraven, Directeur Kewlox Nederland: ‘Dankzij LoungeRent komen onze design meubels nu ook beschikbaar voor tijdelijk gebruik en kunnen nog meer mensen er van genieten.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!