Back Back Nieuws

Kunst en cultuur in de natuur: Festival De Oversteek

01 oktober 2014
De zesde editie van Festival De Oversteek vindt zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2014 plaats. Met een programma boordevol kunst en cultuur midden in de natuur. Langs de oevers en in de uiterwaarden van de Waal, in oude schuurtjes, boomgaarden, kerkjes en op andere fraaie locaties presenteert Festival De Oversteek meer dan vijftig prachtige voorstellingen met dans, theater, literatuur, muziek, beeldende kunst en kindervoorstellingen.

Programma
Festival De Oversteek biedt ook dit jaar weer een programma met voor elk wat wils. Van singer-songwriters tot poëzie en van dans tot theater. Een kleine greep uit het programma:
Hanneke Hendrix, Jaap Robben en Willem Claassen dragen voor uit hun nieuwste boeken, dichter Ingmar Heytze en muzikant Johan Borger brengen als ‘De Staalvreters’ een ode aan de lapsteel, er is theater van Susanne Roos, De Wolven en Mareen Hoek en Radiobaken neemt je mee op een 'radiotheaterwandeling' door de polder. Maud Beurskens komt met een dansvoorstelling, dichters Daniël Vis en Andy Fierens dragen voor er is muziek van onder andere Broeder Dieleman, Wolf In Loveland en Emil Landman.

Foto: De muggen van Maud Beurkens

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!