Kippenvel en tranende ogenKippenvel en tranende ogen
Back Back Nieuws

Kippenvel en tranende ogen

17 april 2024

Het liefdadigheidsevenement Wunderland Kalkar On Wheels neemt opnieuw ernstig zieke kinderen mee met de grote vrachtwagentour op 25 mei. Als je het liefdadigheidsevenement Wunderland Kalkar On Wheels onder woorden wilt brengen, doen termen als ‘overweldigend’, ‘onbeschrijflijk’ en ‘gewoonweg mooi’ het nauwelijks recht. Dit evenement moet je zelf BELEVEN!

Dat kan weer op zaterdag 25 mei 2024, wanneer 100 vrachtwagens en ondersteunende voertuigen opnieuw om 9.30 uur vanuit Wunderland Kalkar vertrekken met meer dan 150 ernstig zieke kinderen in een grote tocht door Duitsland en Nederland. Ze kijken allemaal uit naar de talloze toeschouwers die langs de kant van de weg staan te zwaaien, klappen en roepen. Kippenvel en tranende ogen zijn gegarandeerd!

De route

De route verloopt in Nederland van Emmerich naar Netterden (aankomst ca. 10.35 uur). Na een pauze van 30 minuten gaat de route verder richting het centrum van `s-Heerenberg (aankomst ca. 11.15 uur). Een dweilorkest speelt prachtige liedjes op het marktplein. De restaurants en bars openen hun terrassen zodat toeschouwers vanaf daar de vrachtwagens kunnen zien passeren. Daarna rijdt het konvooi via Emmerich terug naar Wunderland Kalkar (aankomst circa 13.00 uur). Daar is (vanaf 10.00 uur) tot 18.00 op het buitenterrein het Trucker Festival te bezoeken. De toegang is gratis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!