Back Back Nieuws

Jubileumfeestje DI-RECT op Scheveningse strand

14 juli 2015
De Haagse band DI-RECT viert zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum op het strand van Scheveningen. Het Haagse Westbroekpark, waar het jubileumconcert oorspronkelijk plaats zou vinden, blijkt te klein voor de schare fans die het concert willen bijwonen. De band heeft daarom besloten uit te wijken naar het Scheveningse strand.

Meer bezoekers
Bas van Wageningen: 'We vinden het fantastisch dat er zo veel mensen bij ons 15 jarig jubileumfeest aanwezig willen zijn. Je viert dit maar 1 keer en daar moet iedereen natuurlijk bij kunnen zijn. Het Scheveningse strand is een te gekke locatie waar ook nog eens meer bezoekers bij kunnen zijn zodat we niemand teleurstellen. We hebben er enorm veel zin in!'

Vorige week maakte Guus Meeuwis bekend dat ook hij tijdens deze avond in Scheveningen zal optreden. Andere muzikale vrienden die met de band mee spelen zijn o.a. voormalig voorzanger Tim Akkerman, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal, Kern Koppen, The Indien en concertpianist Wibi Soerjadi.

Zien, horen, proeven en beleven
Sinds de oprichting van de band in 2000 scoorde DI-RECT maar liefst 25 hits. Tijdens het concert  zullen dan ook de onvergetelijk hits: Just the way I do, This is who we are en Times are changing zeker aan bod komen. Er zijn vanaf 16:00 uur diverse optredens op het strand van verschillende live acts en DJ’s. 15 JAAR DI-RECT is daarmee meer dan alleen een concert. Het is een bijzonder feest waarbij van alles te zien, horen, proeven en beleven is.

Televisie
Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks prime time te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Het programma Hotel DI-RECT geeft vanuit een hotel aan het strand een kijk in het leven van de mannen van DI-RECT, de voorbereidingen van het concert en de mooie gesprekken met hun gasten.  Ook van het jubileumconcert op het strand zal voor televisie een registratie worden gemaakt. Uitzending hiervan vindt plaats de week na het concert; op zaterdag 5 september NPO3.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!