Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel lanceert jubileummagazine

04 april 2012
2012 is voor Hulskamp Audiovisueel een bijzonder jaar. Naast het feit dat in februari, in het ‘klein’ maar feestelijk, is stil gestaan bij het 40-jarig bestaan, is deze week ter gelegenheid van het jubileum een geheel eigen ‘glossy’ uitgekomen.

 

Bijzondere portretten

‘Voor het ‘Wij zijn Hulskamp’ magazine is een 68 pagina’s tellend geheel samengesteld waarin de mensen achter de organisatie worden belicht. Een mooi tijdloos bewaarexemplaar met bijzondere portretten en verhalen’, vertelt Steve Klein van Hulskamp Audiovisueel. De officiële lancering van het magazine vond plaats bij de Hulskamp ambassadeurs bij uitstek, de medewerkers. Zij hebben als eerste het ‘Wij zijn Hulskamp’ magazine ontvangen.

 

'Wij zijn overal!'

Om het magazine bij zoveel mensen onder de aandacht te brengen, is de actie ‘Wij zijn overal!’ gestart zodat het magazine overal in Nederland te vinden is. Variërend van de leestafel in de bibliotheek tot het café op de hoek of van de wachtkamer van het plaatselijke ziekenhuis tot in een bankinstelling. Ook nieuwsgierig naar het ‘Wij zijn Hulskamp’ magazine? Vraag een gratis exemplaar aan via www.wijzijnhulskamp.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!