Back Back Nieuws

Grace Robinson Evenementen produceert Doe als een boer-Dag

24 oktober 2014
Op zaterdag 11 oktober vond op 42 boerenbedrijven in Nederland en België, de Albert Heijn ‘Doe als een boer-Dag’ plaats. Ruim 75.000 bezoekers konden ervaren hoeveel aandacht, tijd en zorg de boer of teler besteedt aan de productie van versproducten die men in de schappen van Albert Heijn vindt.

Grace Robinson Evenementen was, net als tijdens de twee voorgaande edities, verantwoordelijk voor het concept en de organisatie van dit evenement. ‘Van vergunningsaanvraag tot koffiefilters, letterlijk tot in detail hebben we 42 unieke evenementen geproduceerd. Het vaste team werd voor deze enorme klus aangevuld met 66 uitvoerende producers op locatie, afkomstig uit ons netwerk van freelancers en collega-bureau’s’, vertelt Grace Robinson.

Schuur- en staldeuren open
Tijdens de Doe als een boer-Dag openden tientallen boerenbedrijven hun schuur- en staldeuren voor het publiek. Naast een rondleiding waren er voor de kinderen diverse boeren zeskamp activiteiten te doen, zoals bijvoorbeeld kruiwagen-races, klomplat lopen en nep-koe melken, waarmee een echt boerendiploma verdiend kon worden. Een proeverij van heerlijke AH producten maakte deze dag tot een echte boerenbeleving; een combinatie van educatie en fun en een uitje voor het gehele gezin.

Foto: Paul Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!