Back Back Nieuws

Gezonde lifestyle belangrijk speerpunt bij trainingsavond Buck Models

02 oktober 2014
Hostess- en modellenbureau Buck Models organiseerde afgelopen maandagavond haar jaarlijkse trainingsavond in Amsterdam. Een groep van 80 modellen werd uitgebreid getraind in gastvrijheid, salesvaardigheden en een gezonde lifestyle. ‘Het doel van onze trainingen is om een hoge, constante kwaliteit in de werkhouding van onze modellen te kunnen garanderen. We trainen in gezondheid omdat dit bijdraagt aan het algehele welzijn van onze medewerkers en hun energie. Bovenal willen we de best denkbare werkgever in de branche zijn’ vertelt Mayke Niestadt, eigenaresse van Buck Models.

Programma
Het West-Indisch Huis opende haar deuren voor de trainingsavond van het modellenbureau. De Commandeurszaal deed dienst als ontvangst, pauze- en borrelruimte. De groepen werden opgedeeld in tweeën waarna de trainingen plaatsvonden in de Compagnieszaal en Admiraalszaal. Tussen de trainingen door werden groene smoothies, groentedips en gezonde finger food hapjes geserveerd. Boy Stein en zijn team van Dr. Alkaitis, een volledig natuurlijke huidverzorginglijn, gaf informatie over hun bijzondere – zelfs eetbare! – producten.

De gastvrijheidstraining werd verzorgd door Edwin van Helden, professioneel customer service trainer en weddingplanner. Als geen ander weet Edwin het gasten naar de zin te maken en zich welkom te laten voelen. Guido Koershuis, operationeel manager van salesorganisatie Pepperminds, leerde de modellen de theorie achter het verkopen van producten en diensten. Hiervoor maakte hij gebruik van het AIDA model en praktijkvoorbeelden. Lifestyle & voedingscoach Alex van der Werf liet zien hoe je de juiste keuzes maakt voor een optimale gezondheid en energieniveau, waarbij je vooral luistert naar je eigen lichaam.

Gezonde voeding
Mayke noemt zichzelf een ‘gezondheidsfreak’. Groene smoothies, juices en superfoods zijn niet meer uit haar eetpatroon weg te denken. ‘Het is voor iedereen een persoonlijke keuze om bezig te zijn met gezonde voeding. Ik wil mijn medewerkers graag informeren, juist zodat ze hun eigen keuze kunnen maken. Tevens is er een grote interesse vanuit onze modellen in wat nou eigenlijk wel en niet gezond is’ aldus Mayke. Tot slot gingen de modellen met een zeer goed gevulde goodiebag naar huis. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!