Back Back Nieuws

Geslaagde Grand Opening Eenhoorn Amersfoort

17 oktober 2014
Na een flinke restyling heropende de Eenhoorn Amersfoort afgelopen 7 oktober op feestelijke wijze haar deuren. De Eenhoorn van Regardz heeft een nieuwe, meer eigentijdse uitstraling gekregen. De vernieuwde ontvangstruimte is het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten geworden. De grote congreszaal heeft een moderne uitstraling gekregen en een nieuw projectiescherm over de hele breedte van de zaal om de gehele zaal te betrekken bij het congres.

Geslaagde Grand Opening
‘Samen met een groot aantal relaties hebben we de heropening van de Eenhoorn gevierd. Wij kijken met veel plezier terug op een geslaagde Grand Opening; het was hartverwarmend en we bedanken de aanwezige gasten voor hun komst’, aldus het team Regardz.

Gastsprekers
De sprekers  van de middag waren Gerard van Vliet (directeur NCD), Luc van Bussel (CEO en gastgever Regardz) en Marja van Bijsterveldt (directeur Ronald McDonald Kinderfonds). Zij hielden interessante presentaties over Leiderschap 2020, Kindest Regardz en over het Ronald McDonald Kinderfonds en de samenwerking met Regardz.

Klik hier voor een fotoimpressie van de opening.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!