Back Back Nieuws

Flux introduceert de opvouwbare bar Flux Counter

22 april 2014
Flux introduceert de Flux Counter,een opvouwbare counter/bar. De Flux Counter is een moderne counter/bar en net zoals andere Flux producten perfect voor gebruik bij (outdoor) evenementen. De Flux Counter valt op door zijn kenmerkende Flux uitstraling waarbij de gevouwen constructie de vorm bepaalt.

Multifunctioneel
De Flux Counter is eenvoudig te vouwen en beschikt over een handig schap aan de achterkant om spullen op te bergen en uit het zicht te houden. Het is groot genoeg om er aan tablet, laptop, toetsenbord of brochures op kwijt te kunnen en is daarom geschikt voor gebruik op beurzen. Daarnaast kan dit schap ook gebruikt worden voor flessenen glazen, wat de Flux Counter ook geschikt maakt als bar.

Branding
Het is daarnaast mogelijkom de Flux Counter tecustomizen met bijvoorbeeld een logoop de voorkant door middel van embossing of een sticker. De Flux Counter isuitgevouwen120 cm bij 70 cm en100 cm hoog. Dit eenvoudig vouwbare design van Flux is ook nog eens duurzaam vanwege het minimale transport- en opslagvolume.De Flux Counter is per direct beschikbaar en verkrijgbaar via www.fluxfurniture.com.



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!