Back Back Nieuws

De PilotStudio in Amsterdam is officieel geopend

12 augustus 2010
De PilotStudio, een witte daglichtstudio van 125 vierkante meter voor foto, film, reclame en televisie, is onlangs officieel geopend. De locatie heeft verschillende achterwanden: witte limbo, witte bakstenen muur en een witte huiskamerwand. Er is tevens een standaard voor alle mogelijke papieren achtergronden.

Diverse ruimtes
De PilotStudio beschikt over een aparte kleedkamer met douche en nog een bovengelegen ruimte voor visagie, kleding, styling en kantoor en heeft een eigen pantry en uitzicht op de studio. Ook beneden in de studio is een spiegel met kledingrek aanwezig. Decor en props kunnen met de auto de studio binnen worden gereden.


USP's
De PilotStudio is gelegen in de Pilotenstraat op het industrieterrein De Schinkel in Amsterdam Zuid, achter het Hoofddorpplein en vlakbij de ring. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren kost 10 cent per uur. De PilotStudio zit naast Kingcanary, achter Eyeworks en vlakbij TBWA, Ogilvy en S-Color. Ook geschikt voor castings, repetities, workshops en presentaties. Er is een keuken beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!