Back Back Nieuws

De Hallen Studio's is geopend: We zijn er klaar voor

10 september 2014
De oplevering van De Hallen Studio’s is nog maar net een feit, en nu al draait Amsterdams nieuwste en meest bijzondere evenementenlocatie op volle toeren. De ingrijpende renovatie van de voormalige tramremise is in augustus succesvol afgerond.

De transformatie van het industriële pand naar een volledig uitgerust studiocomplex is een operatie geweest van ongekende omvang. Het resultaat is er echter naar, zoals de eerste gasten inmiddels met eigen ogen hebben gezien. ‘In de maand augustus hebben we dag en nacht gewerkt om de de laatste plooien in de renovatie glad te strijken,’ aldus Marc Nelissen, initiator van De Hallen Studio’s. ‘Aan onze eerste opdrachtgevers hadden we beloofd dat zij vanaf 1 september op ons konden rekenen. En dat is ons dan ook gelukt.’

Een van deze eerste events was de lustrumuitreiking van de prestigieuze LOEY Awards, voor de beste online ondernemer van Nederland. Op deze extra bijzondere editie mocht winnaar Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl, in het bijzijn van 240 genodigden de prijs in ontvangst nemen.

Nu al een goed gevulde agenda
Met de opening van De Hallen Studio’s heeft de evenementenbranche er een locatie bij met een allure die ongekend is in Nederland. De authentieke industriële uitstraling is behouden, maar in de voormalige tramremise huizen nu drie hypermoderne studioruimtes. Multifunctioneel en voorzien van alle denkbare voorzieningen, zoals ontvangst- en productieruimtes. En dat op een premium locatie in het hart van Amsterdam, perfect bereikbaar en met zeer ruime parkeerfaciliteiten.

Dat De Hallen Studio’s vanaf de eerste dag direct wordt gevonden door de branche, wekt dan ook geen verbazing. Net zomin als de binnenstromende reserveringen voor de feestdagen. ‘Vroeg in het najaar blijkt nu al de grote interesse om de jaarsovergang in bijzondere stijl te vieren,’ verklaart algemeen directeur Albert Deltour. ‘Veel partijen zien de gloednieuwe De Hallen Studio’s als ideale locatie daarvoor. Ook voor de kerstdagen hebben we nog maar enkele data beschikbaar. Wie interesse heeft in een bijzonder kerstdiner op deze unieke en zeer gewilde locatie, raden we daarom aan er snel bij te zijn.’

De Hallen Studio’s: een overzicht
De Hallen Studio’s is uitgerust met unieke faciliteiten en eigenschappen die ongekend zijn in Nederland. De drie studio’s met een omvang van 90, 300 en 500 vierkante meter zijn voorzien van:

» Glazen dakpanelen voor daglicht, met een verduisteringssysteem om de lichtsterkte te reguleren;
» Een volledig ecologisch klimaatsysteem met koeling en verwarming in de vloer;
» Een luchtcirculatiesysteem voor een continue aanvoer van frisse lucht;
» Een overschilderbare vloer; 
» Meerdere breakout ruimtes, standaard productieruimtes, kleedkamers en een sfeervolle ontvangstruimte voor elk event;
» Een compleet licht- en geluidssysteem van de hoogste kwaliteit in alle ruimtes;
» Een krachtig WiFi-netwerk door de gehele locatie; 
» Zeer ruime parkeergarage: 185 plaatsen, direct onder de locatie met tevens ruimte voor 650 fietsen;
» Aanvullende voorzieningen in het omringende complex, waaronder hotel, restaurants, terrassen en een bioscoop met 9 zalen.

Deze en vele andere voorzieningen zijn vanaf nu beschikbaar voor de zakelijke evenementenbranche.

‘Save the date’ 3 oktober: officiële opening
Ook de voorbereiding van de offiële openingsceremonie op 3 oktober aanstaande zijn momenteel in volle gang. Albert Deltour: ‘Samen met onze partners en opdrachtgevers willen we op bijzondere wijze stilstaan bij de opening. Het kan daarom geen kwaad om 3 oktober alvast te reserveren. Wie dit graag met ons mee wil vieren, is bij deze van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!