Back Back Nieuws

Congresdestinatie Noordwijk op de kaart in Londen

02 mei 2012
Noordwijk is al enkele jaren de tweede internationale congresplaats van Nederland. Om deze plaats te behouden organiseerde Noordwijk Marketing vorige week samen met vijf partners een evenement voor de internationale congresmarkt in Wimbledon, Londen.

 

'Noordwijk, the place where we should meet'

Een delegatie Noordwijkers reisde voor een dagje af naar Londen om ruim 120 voor Noordwijk belangrijke meetingplanners uit de regio Groot London kennis te laten maken met ‘Noordwijk, the place where we should meet’. The Prophecy, een ‘MICE members club’, werd afgehuurd en omgebouwd in oranje Noordwijk sferen.

 

Olympisch gevoel

Londen heeft een sportief jaar voor de boeg. Noordwijk heeft hierop ingespeeld door een Olympisch sporter met een speciale band met Noordwijk de aanwezigen het Olympische gevoel alvast te laten ervaren. Na een officiële introductie van Noordwijk als congresdestinatie, inspireerde Noordwijk-ambassadeur en Olympisch hockeykampioen Floris Jan Bovelander de Londense meetingplanners.

 

Samenwerkende partners

Hierna kon men in een ontspannen sfeer genieten van de gastvrijheid van Noordwijk. Terwijl de locatie voor de juiste muziek, een heerlijk walking diner en drankjes zorgde, konden de Noordwijkse bedrijven de gehele avond netwerken met de Engelse dames en heren. Deelnemers aan het ‘Noordwijk Visits London’ evenement waren Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Koninklijke Beuk, NH Conference Centre Leeuwenhorst en Palace Hotel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!